[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Editgraph

Bine ati venit la Editgraph !
Serviciile de productie tipografica si publicitara pe care le punem la dispozitie sunt destinate pentru a va ajuta sa castigati cat mai repede clienti noi. Satisfactia cu care plecati astazi de la Editgraph o veti trai si data viitoare, pentru ca proiectele dumneavoastra sunt coordonate si executate de o echipa bine pregatita, care are experienta unor parteneriate de succes. Va asteptam la Editgraph sa simtiti bucuria lucrurilor facute bine si cu pasiune !

Descriere profil

Ultima modificare la

Editgraph

Asiguram servicii profesionale de pregatire pentru tipar, DTP.
Serviciile de realizare machete pentru tipar includ, pregatirea graficii in format vectorial, un format digital special produsul dumneavoastra la o calitate foarte buna, pozitionarea elementelor, conceptia design-ului general, introducerea textelor, prelucrarea si adaptarea fotografiilor.

Tiparul offset se adreseaza  in special pentru realizarea de tirajelor medii si mari, avantajul tiparului offset se bazeaza pe viteza foarte mare de procesare a hartiei putand sa tipareasca pana la 10000 coli pe ora. Tot un avantaj al tiparului off set este  viteza de finisare a  produselor dumneavoastra. Tiparul OFFSET utilizează sistemul CMYK, preluarea celor 4 culori de bază făcându-se pe baza principiului rasterizării. Imprimarea cernelii nu se face direct pe hârtie, ea este distribuită pe o placă, apoi pe un suport de cauciuc, iar la final pe hartie. Rezultatul este o imagine mult mai clară şi fidelă realităţii, în culori naturale.

Printurile digitale sunt dedicate lucrarilor care au un tiraj mici incepand de la 1 pana la 500 de bucati din orice produs fie ca sunt carti de vizita, fluturasi, pliante sau mape de prezentare.

Este soluţia ideală atunci când iţi doreşti un produs de o calitate superioară, la un tiraj mic, la un preţ redus şi cel mai important, într-un timp foarte scurt.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Editgraph

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top