[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Dunapack Rambox srl

Welcome to Dunapack Rambox
Heavy things, easy for us. O poveste de success care a inceput acum mai bine de 150 de ani si care continua si in prezent.

Descriere profil

Ultima modificare la

Dunapack va ofera o gama larga de produse din carton ondulat de calitate superioara si un pachet complet de servicii.

Prin proprietatile sale, greutate redusa rezistenta mecanica mare, buna protectie a marfurilor împotriva actiunilor mecanice, prezentarea superioara a produselor prin ambalare, cartonul ondulat satisface cerintele diverselor ramuri industriale. Se preteaza transportului paletizat, are un aspect placut, poate fi imprimat cu usurinta.

Cartonul ondulat poate dobândi caracteristici speciale prin tratarea la suprafata si este în totalitate reciclabil – lucru foarte important pentru protectia mediului înconjurator.SC Dunapack Rambox SRL dispune de utilajele moderne, care asigura fabricarea placilor de carton ondulat în 3 si 5 straturi, precum si confectionarea cutiilor din acestea.

Cartonul ondulat – disponibil in nuantele natur sau alb – poate avea ondule de tip B, C, E, CB sau CE. Cutiile pot fi capsate sau stantate, lipite (clasice sau stantate) si corp-capac.

Din gama de produse mai fac parte tavi slituite si separatoare. Aspectul comercial al ambalajelor se asigura prin imprimarea flexografica în trei culori. Sistemul computerizat de supraveghere operativa a procesului de productie confera o calitate ridicata si constanta produselor noastre.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Dunapack Rambox srl

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top