[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Depozitul de Carte Distributie

Bine ati venit la Depozitul de Carte !
DDC reprezinta mult mai mult decat un Depozit de Carte, mai mult decat un distribuitor, DDC este un serviciu complet! DDC este cel mai mare Distribuitor de Carte din Romania.

Profile Description

Inceputul…

DDC si-a inceput activitatea in anul 1999, cand functiona ca serviciu de aprovizionare pentru Diverta, in momentul in care RTC Holding si-a extins activitatea in zona de retail. A intrunit astfel nevoia existentei en-gross-istilor intr-o piata in care existau doar editorii si punctele de vanzare cu amanuntul.

In 2002 firma de distributie s-a desprins si a devenit o companie independenta, concurand pe partea de distributie cu editurile.

Am mers mai departe…

Un pas important a fost achizitionarea, in 2003 a celui mai mare depozit en-gross existent la acel moment, Dulimex, formandu-si astfel un al doilea canal de distributie : micii vanzatori independenti.

Extinderea…

Anul 2004 a reprezentat extinderea, alaturi de Diverta, a distributiei si catre alte retele. Tot in anul 2004 s-a creat un nou canal: mass market.

2006 a fost un an al imbunatatirii, datorita implementarii unui sistem informatic, Cogito 3,  care a facilitat: eficientizarea depozitului si posibilitatea de a raspunde in timp real clientilor; automatizarea procesului de achizitie prin comenzi propuse de sistem; reducerea greselilor de livrare prin dubla verificare (scanare si cantarire).

DDC in prezent…

Pe o suprafata de 2000 mp, depozitul nostru  adaposteste peste 20.000 de titluri de carte, de la peste 150 de edituri. Oferta DDC acopera toate domeniile de interes, de la cartea tehnica la literatura de calitate, de la manuale scolare si dictionare, pana la cartea pentru copii.

Parteneriatele cu edituri de renume ofera DDC-ului un avantaj competitiv demn de toata increderea.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top