[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Damini Prod

Profile Description

Societatea noastră Damini Prod execută diferite modele de prelate auto, prelate auto antigrindină, prelate auto cauciucate precum și prelate auto impermeabile și universale. O prelată auto este un mijloc excelent de protejare a vehicului, dar si de promovare a afacerii dumneavoastră, prin personalizarea acesteia.

Îți oferim soluții profesionale pentru acoperiri de diverse spații. Găsești pe site în categoriile date diverse soluții de acoperire, în funcție de spațiu și utilitate.

Astfel, în materie de corturi, realizăm la comandă corturi industriale acoperite cu prelată, corturi pentru diverse evenimente, corturi sub formă de garaj auto, precum și pavilioane pentru uz comercial și nu numai.

Copertinele disponibile sunt potrivite pentru terase, pentru balcon, sunt retractabile sau fixe, de tip marchiză sau marchizolete, iar pentru o relaxare plăcută acasă, vara, la umbră, o terasă bar din lemn sau una modernă este un sistem de umbrire excelent.

Damini.ro pune la dispoziție mai multe tipuri de terase, la comandă. Pentru protejarea automobilului tău oferim prelate auto, prelate pentru TIR, remorci sau camioane, prelatele pot fi personalizate, iar pentru terenuri sport oferim sisteme de acoperire profesionale, realizate la specificațiile date.

Pentru executarea prelatelor auto este OBLIGATORIE prezenta masinii/remorcii/semiremorcii la hala de productie din Localitatea SATULUNG, Jud. MARAMURES

Acestea sunt doar câteva din serviciile oferite de Damini Baia Mare, realizăm la comandă, după specificațiile date diverse soluții de acoperire, descoperă mai multe informații în categoriile de pe site și contactează-ne pentru o ofertă!

Evalueaza si tu

1 Comment

Lasa un comentariu

Back to Top