[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Dacris Impex

Bine ati venit la Dacris Impex !
Suntem constienti de responsabilitatea pe care o avem fata de mediul inconjurator. De aceea dezvoltam si ne implicam in proiectele ecologice ale partenerilor nostri.

Profile Description

Grupul de firme Dacris Impex este prezent pe piata romaneasca din 1994 si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite.

Ne mandrim cu un portofoliu format din peste 5000 de clienti ce isi deruleaza activitatea in domenii variate: financiar-bancar, medical, comert, industrie, turism etc. Ne adresam direct (B2B) companiilor multinationale, bancilor si companiilor de asigurari, hotelurilor precum si companiilor mici si mijlocii, dar si revanzatorilor, lanturilor de magazine Cash & Carry, magazinelor de mari suprafete, prin canalul de distributie.

De peste 20 ani interesul nostru a fost intotdeauna interesul clientilor nostri. Am inceput prin a vinde papetarie si ne-am perfectionat: vindem solutii personalizate pentru fiecare client in parte. Mizam pe calitatea produselor noastre, dar si pe diversitatea si promptitudinea serviciilor oferite.

Activitatile Dacris Impex se desfasoara intr-un sistem de management integrat al calitatii mediului, sanatatii si securitatii ocupationale. Sistemul este certificat de catre TÜV HESSEN Germania in conformitate cu ISO 9001:2008, ISO 14001:2009, OHSAS 18001:2007.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top