[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Profile Description

Crist 1 este o poveste de succes 100% romaneasca ce  incepe acum 21 de ani. In 1994 produceam primele felicitari, carti postale ilustrate, hartie de ambalaj, pungi pentru cadouri, invitatii de nunta, calendare cu imagini si multiple elemente de productie publicitara.

Fiecare zi, a insemnat pentru noi  ambitia sa devenim  mai buni, sa desavarsim  procesul de creatie al produselor noastre si sa raspundem mai rapid si mai bine nevoilor clientilor nostri.

Si munca ne-a fost rasplatita, Carrefour, Cora, Real, Auchan, Kaufland, Reteaua de Librarii Diverta, Billa, Mol, Rompetrol, Posta Româna, Companiile de Librarii din întreaga tara, Rewe Romania, Pic, Nic, VP Market, Penny Market, Banca Transilvania, Aeroporturi Bucuresti, Inspectoratul Judetean Pentru Situatii de Urgenta, REGIO au devenit partenerii nostri.

Tot noua ne incredinteaza multiple proiecte si OMV Petrom, Primaria Municipiului Tg. Jiu, Suzuki, Getica 95 Com, RATB, Primaria Braila si alti nenumarati clienti.

Calitatea imaginilor tiparite se datoreaza si colaborarii fructuoase cu firme prestigioase din strainatate.
Colectiile noastre cuprind mii de modele ce satisfac cele mai exigente gusturi ale  clientilor si daca nu avem ceva, ii lasam pe ei sa ne inspire, astfel  personalizam produsele Crist cu grafica lor.

Suntem onorati sa lasati in grija noastra pungile de cadouri, calendarele, felicitarile, hartia de ambalat, cataloagele ….ne ocupam sa le creem, tiparim, ambalam si sa va anuntam ca sunt gata exact cand va trebuie.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top