[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Cresta Advertising srl

To provide out of the ordinary solutions that get results!

Profile Description

Cresta Print ofera servicii de publicitate în Timişoara şi în zona de vest a ţării prin sisteme publicitare outdoor de tip: mesh, panou direcţional, billboard, backlit, banner, steag, city light, Windows Graphic, Floor Graphic, publicitate pe bicicletă, publicitate pe mijloace de transport în comun.

Cresta Print este un one-stop-shop dedicat publicităţii stradale; cu tot ce ține de identificarea nevoilor clientului: a locaţiilor adecvate, autorizare, design-grafic, producere postere, montare, monitorizare.

Agenţia a luat fiinţă în 1996, ca agenţie full service de marketing, publicitate şi comunicare, din iniţiativa a doi profesionişti independenţi care şi-au pus laolaltă pregătirea şi experienţa complementare pentru a le oferi clienţilor altceva decât le fusese oferit până atunci.

Încă de la început, deviza Cresta Print a fost: „To provide out of the ordinary solutions that get results.”  Cresta Print a crescut odată cu clienţii ei – mari sau  mici – şi a devenit în scurt timp unul din liderii regionali ai pieţei de profil. Dovadă stau proiectele  derulate si portofoliul de clienți dezvoltat în întreaga activitate. Din 2001 un nou proiect prinde contur. Începe dezvoltarea publicităţii stradale  (outdoors, out-of-home) ca activitate distinctă între celelalte servicii de publicitate/advertising.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top