[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Cosmoprint

Bine ati venit la Cosmoprint!
Pasiunea pentru calitatea si tehnologia digitala de ultima generatie pe care o folosim ne-au transformat intr-un nume de referinta in domeniul productiei publicitare.

Profile Description

Printarea profesionala color si alb-negru a planurilor de constructii este executata cu un plotter de inalta calitate, pe suport de hartie cu latime de pana la 1080 mm (adica ceva mai mult decat A0 extins).

Putem printa si A4, A3 Si SR-A3 pe imprimanta Xerox color si suport de hartie cu greutate de la 90 g pana la 300 g (practic carton).

Tot la Cosmoprint veti putea printa etichete, ecusoane sau orice alte materiale cu date variabile. Nu in cele din urma, va oferim si printare alb-negru cu imprimanta Xerox de mare viteza.

Printarea se face la 4 culori (CMYK) pe un printer de mare rezolutie. Aceasta este solutia ideala pentru imprimarea de imagini durabile pe o gama diversificata de materiale, incepand de la hartie si autocolant, pana la material de banner de exterior, mesh folosit drept banner in dreptul ferestrelor, backlit film, panza canvas, PVC sau material de steag.

Printurile pe care vi le oferim sunt garantate 3 ani. Dimensiunile printurilor pot fi standard A2, A1, A0, dar si dimensiuni personalizate, în functie de nevoile dumneavostra (latime maxima 1625 mm).

Aplicatii: postere de interior si exterior la calitate foto, panouri pentru punctele de vanzare, casete luminoase backlit, afise care se posteaza pe cladiri, decorari auto, imagini durabile de interior si multe altele.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top