[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Cores Timisoara

Design si productie de elemente de semnalistica!

Profile Description

Inca de la infiintarea sa in anul 1990, CoRES ® a avut o preocupare speciala in identificarea unor produse care sa reprezinte o imbinare a elementelor “tehnice” cu elemente “artistice” si care sa se integreze armonios in noul peisaj economic ce se forma in Romania.

Asa au aparut in Timisoara si zona de vest a tarii primele “semne” / “elemente de semnalistica” purtand marca CoRES®.

De atunci, eforturile echipei CoRES® Design s-au directionat atat spre gasirea unei imagini reprezentative fiecaruia dintre clientii sai, dar si de a forma gustul public pentru perceptia acestui tip de produse la nivelul exigentelor europente.

Profesionalismul echipei CoRES® si dotarea tehnica deosebita au facut ca firma CoRES® sa fie azi una din companiile de top/succes ce activeaza Romania in domeniul creatiei si productiei de elemente de semnalistica.

Tot acest parcurs ascendent a fost facut pas cu pas impreuna cu clientii nostri—parteneri de afaceri exceptionali.

Dorind sa contribuie la dezvoltarea acestui domeniu in Romania, dar si la promovarea valorilor romanesti in strainatate CoRES®-Design este membru ISA (International Sign Association) din 1997, si membru fondator APIPS—Asociatia Importatorilor si Producatorilor de Productie Publicitara din Romania din 2003.

O preocupare permanenta a firmei CoRES este calitatea si satisfactia clientilor. In acest sens, in 2004 firma a fost certificatea in conformitate cu SR EN ISO 9001:2001, dar o prioritate deosebita a constituit-o si dezvoltarea permanenta a bazei materiale:
–construirea sediului propriu—hale de productie si sediu administrativ/de birouri;
–utilizarea de materiale specifice de inalta calitate;
–achizitionarea de utilaje si echipamente de ultima generatie:
freza computerizata 3D;
echipament de termoformare;
masina de debitat cu comanda numerica;
masina de indoit si roluit cu comanda numerica;
masina de taiat cu fir cald;
cutter polttere si printere digitale;
echipamente de sudura (in argon, electrica);
instalatie de vopsire;
masini unelte de uz general: masini de gaurit, strunguri, freze, etc.
retea de calculatoare;
parc de masini adaptat pt montajul si service-ul de elemente de semnalistica;

Transpunerea viziunii si strategiei in practica

Toti acest ani de activitate au reprezentat si o perioada de dezvoltare si cautari prin conectarea permanenta la tot ce era nou in acest domeniu—tendinte in design, materiale, utilaje si tehnologii—si aplicarea acestora in practica, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Inovatie, flexibilitate si produse noi

Primul pas a fost facut prin crearea echipei de designeri care, in parteneriat cu clientii, au identificat solutiile optime pentru fiecare proiect in parte. Rezultatele s-au concretizat in:
–design original, dar in concoradnta cu solicitarile clientului si tendintele pietei;
–produse noi care vin in intampinarea cerintelor clientului;
–solutii tehnice desosebite care exploateaza la maximum caracteristicile tehnice ale materialelor, utilajelor si tehnologiilor existente;

Dotari tehnice de ultima generatie

O prioritate deosebita a constituit-o dezvoltarea bazei materiale:
–construirea sediului propriu—hale de productie si sediu administrativ/de birouri;
–utilizarea de materiale specifice de inalta calitate si achizitionarea de utilaje si echipamente de ultima generatie care permit obtinerea unor produse de inalta calitate

Calitate deosebita

Conducerea CoRES® s-a angajat in promovarea calitatii in intreaga sa activitate prin implementarea si imbunatatirea Sistem de Management al Calitatii (Certificat DE-266772 QM emis de DQS si IQNet conform SR EN ISO 9001:2001).

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top