[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Construct Pack

Am inceput ca o firma specializata in servicii de producere si comercializare a ambalajelor din carton ondulat.

Profile Description

Cu siguranta avem nevoie de ambalaje pentru diferite motive. Fie ca pur si simplu dorim sa cumparam cutii pentru a ne transporta bunurile atunci cand ne mutam, fie ca avem nevoie de cutii pentru a depozita marfa magazinului propriu, sau fie ca pur si simplu avem nevoie de cutii pentru a tine diferite obiecte pe care nu le mai folosim, cel mai indicat ar fi sa apelati la serviciile noastre.

Atat timp cat este vorba de cutii, noi va vom putea satisface orice nevoie. In cadrul sectiei noastre de ambalaje de carton, producem doua tipuri diferite de ambalaje. Primul tip este reprezentat de ambalajele de prezentare, iar al doilea de ambalajele de colectare. In cazul ambalajelor de prezentare va oferim posibilitatea de a opta pentru orice culoare doriti, sau imprimate policolor cu hartie offset. In cazul in care optati pentru un ambalaj de prezentare clasic, va vom oferi cutii de carton, de culoare maron.

Avand in vedere modul de executie, specialistii nostrii de la aceasta sectie pot oferi orice tip de cutie din catalogul FEFCO sau putem crea si alt tip de cutii care sa convina la perfectie nevoilor dumneavoastra.

De asemenea, stim ca atunci cand vine vorba de calitate totul trebuie sa fie ireprosabil, iar noi putem garanta un astfel de serviciu datorita echipamentului tehnic de ultima generatie pe care il folosim.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top