[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

SPECIALIZARE: TIPĂRITOR OFFSET ȘI LEGĂTOR MECANIC

Începând cu anul 2000-2001, denumirea unităţii şcolare „Grupul Şcolar de Poligrafie şi Cinematografie” sau „Liceul Industrial nr. 16″ a devenit Colegiul Tehnic ,,Media”, având ca niveluri de şcolarizare: Liceu cu cele trei filiere: vocaţională, tehnologică şi teoretică și Şcoala postliceală. Colegiul Tehnic ,,Media” a pregatit de-a lungul timpului specialişti în domeniul poligrafiei şi cinematografiei fiind unicul liceu de profil din ţară.

OFERTA EDUCAȚIONALĂ 2018-2019 ÎN DOMENIUL TEHNICI POLIGRAFICE

După 1990, domeniul poligrafic a avut parte de un salt spectaculos în ceea ce privește tehnologia, utilajele și echipamentele. Noutățile achiziționate cu mult entuziasm de cei care au descoperit oportunitățile antreprenoriale oferite de acest domeniu au creat un decalaj între această nouă și impresionantă tehnologie și forța de muncă.

În condițiile creșterii numărului de agenți economici din acest domeniu este evidentă creșterea nevoii de forță de muncă calificată pentru a diminua diletantismul și creșterea cantității și calității produselor poligrafice.

Pe piața muncii poate fi sesizată creșterea oportunităților de angajare dar și nevoia de calificare și formare continuă a tuturor celor angrenați în domeniu.

Domeniul tehnici poligrafice își are corespondent în sectorul economic cu Comitetul sectorial Mass media, edituri și poligrafie. Acest domeniu are ca obiect de activitate producția de ziare, reviste, cărți, ambalaje, lucrări de accidență și nu în ultimul rând producția publicitară.

Ocupațiile specifice domeniului cuprind activitățile necesare obținerii formelor de tipar, executării formelor de imprimare și a lucrărilor de finisare.

Oferta educațională clasa a IX-a 2018 – 2019:
Liceu zi

 • Tehnician poligraf – 1 clasă, 28 locuri
 • Tehnician operator procesare text-imagine – 2 clase, 56 locuri

Școala profesională, învățământ profesional în sistem dual – 1 clasă , 30 locuri

 • Tipăritor offset, 15 locuriTipăritor offset, 15 locuri
 • Legător, 15 locuri

Dotare – facilități:
Instruirea practică se realizează atât în atelierul școală cât și în tipografii;
Cămin cu o capacitate de 300 de locuri;
Cantină proprie, sală de mese cu capacitate de 100 locuri/serie;
Implicarea în proiecte de mobilitate VET adresate elevilor din învățământul tehnic și profesional;
Pentru Școala profesională în sistem dual elevii beneficiază de bursă profesională (200 lei/lună) și bursă acordată de agentul economic (minim 200 lei/lună), cazare și masă gratuite (facilități oferite prin parteneriat între Colegiul Tehnic Media, agenți economici, Consiliul Local al sectorului 1).

Școala profesională de tipografie în sistem dual este un proiect educațional dezvoltat de Colegiul Tehnic „Media” din București, împreună cu opt dintre cele mai mari tipografii din București și Ploiești, la inițiativa Asociației Producătorilor de Ambalaje din România.

Obiectivul programului urmărește calificarea elevilor în meseriile de tipograf offset și legător mecanic, pentru care există o mare cerere pe piața tipografică, prin studii cu durata de 3 ani, cursuri de zi, care îmbină educația teoretică, realizată în școală, cu pregătirea practică, efectuată la tipografiile partenere.

Școala profesională de tipografie se adresează tuturor absolvenților de gimnaziu (clasa a VIII-a) cuprinşi în învăţământul general și liceal, care doresc să beneficieze de oportunităţile oferite de o profesionalizare accelerată. Învățământ dual permite, de asemenea, și înscrierea tuturor absolvenților de gimnaziu care au terminat sau au renunțat la studiile liceale și împlinesc 26 ani la finalul cursurilor.

Avantajele Școlii Profesionale de Tipografie în Sistem Dual

 • Beneficiezi de o bursă de stat lunară în valoare de 200 lei și de bursă suplimentară, de minim 200 lei, din partea companiei care îți asigură pregătirea practică;
 • Beneficiezi de cazare, masă și transport gratuite. Cazarea și masa sunt asigurate în campusul școlar al Colegiului Tehnic „Media”;
 • Beneficiezi de condiții de pregătire practică de top, la 8 dintre cele mai mari tipografii din București și Ploiești, și de materiale suplimentare de studiu;
 • Contract de angajare la partenerul de practică după absolvirea școlii;
 • Poți obţine un loc de muncă sigur și bine plătit, mai devreme decât colegii tăi, care optează pentru bacalaureat;
 • Dobândești o calificare profesională în meseriile de tipăritor offset sau legător mecanic, foarte căutate pe piața muncii din România și din Uniunea Europeană;
 • Îți poți continua studiile după finalizarea școlii profesionale.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top