[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Cartex

Bine ati venit la Cartex !
Firma Cartex a fost infiintata in anul 1993, iar de atunci si pana azi si-a continuat activitatea pe piata tirgnemteana. In anul 2004 ne-am extins aria de acoperire si am dezvoltat ramura distributiei en-gros.

Descriere profil

Ultima modificare la

In anul 2007 ne-am mutat intr-un sediu nou unde avem si magazin de prezentare si desfacere pentru produsele comercializate. In 2011 am contractat un proiect european cu ajutorul caruia am deschis sectia TIPOGRAFIE, intr-un spatiu nou.

In anul 2013, am mutat libraria intr-un spatiu mai mare, in fosta locatie ramanand doar magazin de jucarii.

Procesul de dezvoltare continua, prin care firma Cartex a trecut in ultimii ani, se reflecta in cresterea numarului de clienti atat pentru distributia en detail cat si pentru en gros. Seriozitatea, promptitudinea si dinamismul echipei noastre sunt cateva dintre atuurile pentru care un numar atat de mare de clienti ne-au ales ca si partener. Calitatea produselor comercializate este un alt mare atuu al firmei noastre mai ales ca si preturile sunt mult inferioare fata de alte produse similare de pe piata.

Firme de renume international precum Herlitz, Donau, Milan, Aihao, Pensan, Universal, Amos etc. garanteaza calitatea produselor noastre.De asemenea, firma noastra comercializeaza o gama foarte variata de produse: rechizite scolare, papetarie, birotica, jucarii, formulare tipizate, role pentru case de marcat, carti pentru copii etc.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Cartex

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top