[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

C.N.I. Coresi S.A. – Bucuresti

Pe data de 8 mai 1951, s-a inaugurat ”Combinatul Poligrafic Casa Scânteii I.V. Stalin”. Atunci a început si povestea noastră. In anul 1999 am devenit C.N.I. Coresi. Am trecut prin multre transformări, impuse de o evolutie firească, dar noi, cei de la C.N.I. Coresi, am pus bazele industriei poligrafice din România, prin oamenii care vreme de 50 de ani au insufleţit acest loc, au muncit, au creat, au scris, au trăit.

Suntem mândri de istoria şi de moştenirea noastra, de faptul ca muncim in „Casa Scânteii’’, simbol al oraşului, al unei epoci, dar şi al izbândei şi al transformării.

Aici au crescut şi au învăţat aproape toţi specialiştii din industria tiparului românesc. Cu o experienţă atât de vastă în domeniul poligrafic, C.N.I. CORESI S.A. se află acum în plină dezvoltare, si îşi propune să continue tradiţia tipăririi şi realizării produselor poligrafice la un nivel calitativ de top, demn de experienţa şi seriozitatea lucrătorilor formaţi aici.

Aşa cum Diaconul Coresi este emblematic pentru câştigul în cultură a întregii societăţi româneşti aşa depune şi actuala generaţie de profesionalişti ai Companiei eforturi consecvente de perpetuare a întâietăţii, pe piaţa tipăriturilor. Rafinamentul dat de experienţă, combinat cu entuziasmul tinereţii sunt cheia de succes pentru reuşita noastră în perpetuarea statutului de etalon în ceea ce priveşte profesionalismul în domeniu.

Suntem o tipografie cu capital integral de stat, integrată perfect în mediul concurenţial, iar calitatea produselor noastre se ridică la exigenta ultimilor standarde de calitate internatională. Avem o dotare complexă, cu aparatură perfect adaptată cerinţelor din piaţa tiparului, ceea ce ne permite să rămânem pe primele locuri, în top, în ceea ce priveşte calitatea produselor poligrafice de orice fel, oricât de mare ar fi complexitatea lor.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top