[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Descriere profil

Ultima modificare la

Business Media Promotion este o agentie de publicitate full-service, infiintata in 2003, care tine cont de faptul ca schimbarea este singura constanta in societate.

Dupa zece ani de experienta, echipa Business Media Promotion stie ca doar brandurile puternice, bine definite, care stiu sa comunice cu consumatorul, fac performanta. Tocmai de aceea, intelegerea deplina a nevoilor clientilor, cunoasterea publicurilor tinta precum si adaptarea la un context aflat intr-o permanenta transformare, creativitatea si inovatia sunt cateva dintre ingredientele de baza pe care le utilizam in serviciiile pe care vi le ofera: productie publicitara,sisteme expozitionale, cercetare si conceptie, creatie si design, servicii de media, activitati de promovaresi organizare de evenimente speciale.        

Respectarea termenelor de livrare si calitatea serviciilor reprezinta alte doua standarde importante in viziunea noastra de business, care ne-au si facut sa investim in achizitionarea de utilaje proprii:

–  PRIMERA 4100 robotizat – utilaj pentru personalizare si scriere de date pe CD-uri si DVD-uri

–  KONICA MINOLTA – tipar digital

–  GHILOTINA ELECTRICA – pentru finisarea lucrarilor tiparite

–  APARAT LAMINARE

–  APARAT PERFORARE SI SPIRALARE

Toate acestea pentru ca brandul dumneavoastra sa prinda viata si culoare, sa fie vizibil si usor de retinut, sa iasa in evidenta in multitudinea de informatii si mesaje cu care omul modern intra in contact zilnic.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Business Media Promotion

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top