[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Profile Description

Budaval Kft a fost fondata in 1989 ca o companie mixta Elvetiana-Ungara.

Acest parteneriat a beneficiat de o forta de lucru cu o experienta in domeniu de mai multe decenii de la proprietarul anterior din Ungaria. Noul proprietar din Elvetia a furnizat tehnologie si echipamente de productie de origine elvetiana si belgiana, know-how precum si echipamente de precizie elvetiana. La sfarsitul lui 1995, investitori particulari din Ungaria au cumparat compania Budaval Kft si de atunci structura de proprietate a ramas neschimbata. Datorita cresterii companiei, in anul 1999 s-a schimbat forma de organizare juridica a acesteia din Kft in Rt, numele companiei devenind astfel Budaval Rt.

Obiectul nostru principal de activitate este productia de hartii si folii autoadezive pentru industria tipografica. Putem sa producem aceste materiale atat in role cat si in placi de diferite dimensiuni. Fiind singurul producator de acest tip din Europa de Est scopul nostru este de a ne ajuta clientii, industria tipografica din Ungaria precum si din regiunile invecinate, sa fie comptetitivi pe plan international, prin calitatea produselor si serviciilor noastre. In acest sens obiectivul nostru major este de a oferi produse de calitate similara si complet substituibile cu cele ale concurentilor nostri.

Suntem mandri de profesionistii care alcatuiesc echipa noastra si consideram ca este o realizare importanta faptul ca numele nostru a devenit cunoscut in regiune datorita unuei munci si a unui efort sustinut. De asemenea suntem mandri de capacitatea noastra de a urma tendintele pieteti si a ne imbunatati in mod constant. Si nu in ultimul rand suntem mandri de clientii nostri si de succesul acestora, si carora dorim sa le dedicam aceste pagini.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top