[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

BS Print

Bine ati venit la BSPrint !
Sc Biasil Consult Srl este o firma cu capital integral privat, ce-si desfasoara activitatea în Piatra Neamt, Romania din 2005. Cu peste 9 ani experienta în domeniul printurilor de format mare si o echipa formata din 15 oameni profesionisti livram produse tipografice printate pe tehnologie digitala Xerox si Canon de ultima generatie.

Descriere profil

Ultima modificare la

Prin conexiunea directa dintre calculator si imprimanta, pretul de executie scade substantial. Se elimina filmele, montajul, placile etc., în comparatie cu tiparul offset.

Indiferent de lucrarea solicitata, timpul de executie nu depaseste 48 de ore. Cu o viteza de 76 pagini pe minut pentru A4 si 39 pagini pe minut pentru A3 indiferent de gramajul hartiei folosite, comenzile pot fi onorate la timp.

Imprimarile alb-negru sau color realizate de Biasil Consult beneficiaza de o calitate exceptionala, data fiind tehnologia Xerox de ultima generatie cu care opereaza. Un spectometru incorporat in presa digitala Xerox J75 verifica parametrii fiecarui print, astfel incat clientul primeste exact culorile solicitate. Utilajele sunt dotate cu parte de finisare integrata, astfel capsarea, brosarea, perforarea, faltuirea se realizeaza automat.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

BS Print

de Tipoghid Timp de citit <1 min
Back to Top