[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Compania Bilascrom s-a impus pe piata Moldovei, incepind cu anul 2001 ca distribuitor oficial al companiilor tesa SE, FoilCom, DIAURES. De la infiintare pina in prezent compania a reusit sa inregistreze numeroase succese – care, desigur, au fost posibile numai datorita echipei de profesionisti care activeaza aici.

Numeroasele colaborari, acorduri si contracte cu agentii economici din teritoriu si din afara tarii au servit drept suport si impuls intru dezvoltarea spectrului de produse oferite care sunt mereu in continua perfectionare, datorita tehnologiilor avansate si de calitate a producatorilor mentionati.

In calitatea sa de director, d-l Sergiu Breahna a considerat mereu ca succesul si dezvoltarea companiei depinde de perseverenta, seriozitatea, acuratetea si profesionalismul echipei cu care lucreaza si de care este foarte mindru.

Productia prestata de catre compania Bilascrom este utilizata in poligrafie, industria mobilei, reparatii auto, si in uzul casnic. Toate acestea gratie faptului ca:

  • TESA – este liderul mondial in producerea de benzi  adezive cu utilizarea in toate ramurile existente ale industriei.
  • FOILCOM – Este unul din liderii in producerea foliei pentru imprimare la cald si la rece.
  • DIAURES – Este producator de materiale adezive, precum: hirtie, pelicula PP, PVC si altele.

Toata gama acestor produse este la dispozitia D-voastra, si poate fi achizitionata la compania Bilascrom.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top