Cauta
Filtreaza rezultate
Articole
Pagini
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de
processing

Bazar Media Transilvania

Harta publicitara Minimap. Servicii de imagine si publicitate.

Descriere profil

Ultima modificare la

Harta miniMap este un ghid turistic într-un format A2 desfăşurabil uşor de folosit (pocket size) pentru călătorii şi afaceri care vă îndrumă către: obiective turistice, restaurante, pizzerii, night-cluburi, cazinouri, cafenele, hoteluri/pensiuni, shopphing center-uri, agenţii de turism şi rent-a-car, saloane  de cosmetică şi masaj, farmacii.

Ghidul cuprinde o hartă detaliată şi actualizată a oraşului, o hartă a transportului în comun şi o hartă mărită a zonei centrale precum şi o listă a obiectivelor de interes turistic.

Ediţia de Cluj-Napoca a fost lansată în decembrie 2006 cu un tiraj iniţial de 10.000 exemplare şi apariţie la 2 luni.

Din iunie 2007 tirajul a crescut la 15.000 exemplare cu  apariţie la 3 luni: decembrie, martie, iunie, septembrie. Tot in iunie a aparut şi ediţia de Sibiu a hărţii, iar din septembrie vor apărea: Braşov şi  Timişoara. Hărţile se distribuie gratuit în locaţii precum:  aeroporturi, autogări, muzee, hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, dealeri auto,  instituţii publice, centre culturale, consulate, taximetre, agenţii de turism, rent-a-car, teatre,  etc.

Portalul on-line www.minimap.ro cuprinde hărţile oraşelor prezentate mai sus, oferind posibilitatea de căutarea a obiectivelor, a firmelor si a adreselor exacte  după stradă şi număr sau  după denumiri. Sunt  prezente de asemenea  obiectivele turistice şi informaţii utile alături de o bază de date actualizată cu  firme din diverse domenii.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Bazar Media Transilvania

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top