[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Profile Description

Pentru noi, publicitatea inseamna un cumul de tehnici si procedee insumate intr-o imagine unitara. Astfel, fara prea multa vorba, va oferim urmatoarele servicii si produse :

Servicii de creatie grafica: – sigle si sloganuri, grafica publicitara, manuale de identitate vizuala corporatista si filme de prezentare.

  • Productie publicitara: – firme si casete luminoase, totemuri, panouri publicitare, copertine si prelate, inscriptionari si colantari auto, decorari cu folii autocolante, stickere, bannere, litere volumetrice din polistiren, lemn, metal sau plastic, elemente de semnalistica interioara pentru hoteluri, pensiuni, institutii si sedii de firme realizate prin gravura (orare gravate, tarifare, placi si numere pentru usi, plachete de directionare si avertizare, ecusoane), imprimari tricouri si diverse materiale textile sau non textile prin transfer termic, personalizari prin serigrafie si tampografie.
  • Design pentru site-uri, programare web si optimizarea paginilor de internet pentru motoarele de cautare (SEO).
  • Servicii de promovare pe internet (internet marketing).
  • Servicii de printare outdoor si tipar offset sau digital.

Deoarece o imagine unitara se imprima mai bine in mintea posibilului consumator decat o imagine fractionata creata de mai multe firme de publicitate, colaboram si cu alte agentii partenere, strict in intersul clientilor care doresc sa beneficieze de o publicitate completa si in acelasi timp complexa.

Din acest punct de vedere, recomandarea noastra este ca macar  partea de identitate corporatista sa fie  creata la o singura firma de publicitate, sau sa fie facuta sub supravegherea acesteia.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top