[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Austral Trade srl

Bine ati venit la Austral Trade!

Profile Description

Ne-am inceput activitatea in 1993, alcatuind o echipa mica de 3 angajati si avand la dispozitie doar un birou si o masina. Am alcatuit an de an mixul de produse potrivit, o echipa de logistica si, cel mai important, oameni pasionati care si-au pus amprenta de-a lungul anilor pe tot ceea ce am construit.

In prezent avem peste 20 de ani de experienta, peste 180 de angajati, echipe de vanzari in 21 de orase din Romania care acopera si zonele limitrofe precum si o filiala la Chisinau si un parc auto de peste 100 de masini ce ne permite sa efectuam livrarile intr-un timp competitiv.

Iti punem la dispozitie o gama bogata de produse, alese cu grija si livrate corect, pentru a iti oferi garantia ca ai ales cea mai buna calitate, la cel mai bun pret, ca ai ales un parteneriat eficient.

Clientii Austral Trade beneficiaza acum de o logistica avansata, avand un sediu de peste 5000 mp ce include si un showroom unde clientii Austral pot viziona oricand cele mai reprezentative produse.

Pentru ca cea mai importanta recompensa a noastra este fidelitatea ta, prin produsele si serviciile oferite, vom avea mereu grija ca afacerea ta sa aiba toate cele necesare pentru a se mentine pe drumul cel bun.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top