[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

A&TB Advertising

Bine ati venit la A&TB Advertising !
Suntem aici, pe piata romaneasca de advertising, din octombrie 2002, fiecare dintre noi acumuland, pana la acel moment, intre 5 si 10 ani de experienta in variile domenii specifice: creatie, organizare de evenimente, productie publicitara.

Profile Description

Maturizarea noastra ca si companie s-a produs odata cu satisfacerea clientilor din ce in ce mai pretentiosi si mai de renume, asa cum veti regasi in sectiunea portofoliu.

Scopul nostru este de a oferi servicii integrate, optimizand durata si calitatea executiei. Comunicarea argumentativa, deschisa, sugestiile pertinenete, orientate tehnic, au stat la baza relatiei noastre atat cu marile departamente de marketing, cat si cu propietarii de companii, astfel incat am castigat noi clienti si i-am fidelizat pe cei existenti. De aici conceptul de shop total.

Echipa noastra cuprinde arhitecti, ingineri, designeri dar si alpinisti, personal tehnic de executie, de inalta calificare. Prin natura proiectelor indeplinite am acoperit toata Romania, fiind prezenti cu executiile noastre cel putin in fiecare municipiu resedinta de judet. Mobilitatea, pregatirea si disponibilitatea ne caracterizeaza.

 De ce A&TB? Deoarece va, si ne dorim, All & The Best. Va asteptam!

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top