[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Asociația Moara de hârtie

Asociația Moara de hârtie a iniţiat şi dezvoltă Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor din Comana (județul Giurgiu, în imediata apropiere a Bucureștilor), ce găzduiește 10 ateliere creative ce îşi trag seva din meşteşugurile practicate în satul tradiţional românesc: țesut la război, prelucrarea stufului și papurei, fierărie, olărit și ceramică, lucru în lemn, bucătărie tradițională, moară pe piatră și brutărie, dar şi realizarea de hârtie de mână, tipar manual şi legătorie de carte.

Misiunea noastră este de a fi un punct focal de sinergie între oameni, meşteşuguri şi artă, realizând acestea prin:

  1. Experiență directă – Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor este deschis spre vizitare în week-end-uri, în fiecare an, din aprilie până în octombrie.
  2. Educație și formare – găzduim în toată perioada anului ateliere de lucru practice cu copii și adulți, pe teme legate de creativitate și meșteșuguri.
  3. Realizarea de obiecte manufacturate în spirit meșteșugăresc, gândite să fie relevante pentru cumpărătorii din secolul XXI.

În cei 8 ani de când a apărut ideea Moara de hârtie, nu am visat doar la cât de frumos ar fi să existe acest loc, ci am și muncit în direcția construcției lui.

Astfel că, în 2011, am inaugurat la Comana un mic Atelier-muzeu, un loc aparte în România, dedicat meseriilor vechi din domeniul cărții. Moara de hârtie a atras în cei 6 ani peste 12.000 de copii și adulți, care au vizitat Atelierul-muzeu și au participat la ateliere educative și creative de hârtie de mână, tipar manual și legătorie de carte.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top