[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Centrul de Promovare Comunitara Blaj

Profile Description

Centrul de Promovare Comunitară Blaj este unul din cele  2 SES-uri din Blaj, care  pune  la dispoziția publicului larg servicii de   tipografie,  copiere,  printare  alb-negru  şi  policromie  la  dimensiuni  diverse  (A5  – A2),  sisteme  de   afişaj,  materiale promoţionale şi tipizate.

S-a dorit dezvoltarea acestei afaceri sub forma  unei inițiative  de tip economie socială prin care  se va îndruma şi forma  persoane aparţinând grupurilor vulnerabile și persoane fără ocupaţie.

Consiliul Judeţean Alba în calitate de reprezentant al Parteneriatului dintre Consiliul Judeţean Alba (www.cjalba.ro),

Fundaţia CIVITAS pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca (www.civitas.ro),

S.C. Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG S.R.L. (www.structural-consulting.ro) şi Asociația Centrul de Inițiative pentru Economie Socială – CIES (www.cies.ro) derulează în perioada octombrie 2014 – septembrie 2015 proiectul

“SES-am deschide-te !”

care își propune să crească gradul de ocupare pentru persoanele aparținând grupurilor vulnerabile din comunități rurale și urbane mici prin dezvoltarea a 8 SES-uri (Structuri de Economie Socială) ce vor  valorifica potențialul de dezvoltare la nivel local.

Cele 8 noi SES-uri vor fi înființate și dezvoltate în Abrud, Blaj, Aiud, Leorint (jud. Alba), Sânpetru (Brașov), Răscruci-comuna Bonțida, Apahida (jud. Cluj) și în Șura Mare (județ Sibiu). Proiectul sprijină cu prioritate ONG-urile și microintreprinderile ca instrumente sustenabile de asistență a comunităților.

Cele 8 SES-uri vor ajuta la valorificarea forței de muncă locale, oferind noi oportunități de ocupare pentru persoanele din grupurile vulnerabile și facilitând accesul acestora la resursele și serviciile comunității.

Obiectivul general al proiectului este crearea unui sistem funcțional inovator, flexibil și sustenabil de ocupare pentru 151 persoane din grupurile vulnerabile din regiunile Centru și Nord-Vest.

 Obiectivele specifice ale acestui proiect vizează:

OS 1 – Dezvoltarea a 8 noi structuri de economie socială în regiunile Centru și Nord-Vest pentru a reintegra pe piața muncii 30 de persoane aparținând grupurilor vulnerabile.
OS 2 – Consolidarea capacităților, competențelor și cunoștințelor pentru un număr de 151 persoane aparținând grupurilor vulnerabile, 5 lucrători sociali și 16 persoane implicate în managementul și dezvoltarea SES
OS 3 – Promovarea economiei sociale ca un instrument flexibil și sustenabil de dezvoltare economică locală în rândul actorilor relevanți de pe piața muncii.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top