[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Art Papel Group

Art Papel Group
Suntem convinsi ca veti gasi în compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Profile Description

Producator recunoscut in special pentru productia de DANTELE ROTUNDE DIN HARTIE.

Toate modelele se produc din hârtie alba, alb-lucioasa, aurie si argintie.

În anul 2000 pe piata româneasca a ambalajelor apare Art Papel Group, primul producator român, care aduce în România, prin produsele sale calitatea occidentala, sustinuta de cei 30 de ani de experienta acumulati de concernul spaniol Graficas Salaet.

Art Papel Group este producatorul român de ambalaje din hârtie si carton pentru patiserii si cofetarii, care detine cea mai diversificata gama de produse.

Art Papel Group s-a dezvoltat puternic impunându-se pe piata româneasca prin calitatea si diversitatea produselor, raportul pret calitate fiind decisiv. Produsele firmei românesti sunt apreciate de clienti aceasta facând ca din portofoliul Art Papel Group sa nu lipseasca cei mai renumiti producatori de patiserie si cofetarie din tara.

Din 2004 Art Papel Group exporta produsele sale în Spania, Ungaria, Bulgaria si Republica Modova concurând de la egal la egal cu cei mai mari producatori europeni. small_foto-15

Dezvoltarea puternica este datorata si managementului modern si agresiv practicat având ca tinta acapararea unui mare procent din piata ambalajelor pentru cofetarii si patiserii si nu numai. Apreciind importanta clientului asa cum se cuvine, Art Papel Group devine renumita atât în tarâ cât si peste hotare devenind un nume puternic în productia de ambalaje din hârtie si carton pentru patiserii si cofetarii.

Dispunem de 7000mp de hale de productie si depozite ceea ce garanteaza clientului o servire rapida si eficienta. Investim în continuare pentru îmbunatatirea gamei de produse si pentru satisfacerea exigentelor pietei.

Art Papel Group aduce pe piata românesca a ambalajelor idei si mentalitati noi, promovând produse de calitate superioara si educând daca este nevoie clientul în spiritul normelor Uniunii Europene pe probleme de ambalaje. Prin faptul ca punem la dispozitie clientului produse de calitate avizate sanitar conform normelor, contribuim la sporirea sigurantei clientului de patiserii si la adoptarea de catre patiser a unei noi idei despre ceea ce înseamna ambalajul si importanta sa pentru produsele ce le comercializeaza.

197978_175577752489665_163077507073023_377606_317468_n

Art Papel Group ofera clientilor sai stabilitate si continuitate prin politica de preturi practicata si prin unitaritatea ofertei, prin actiunile de promovare facute în favoarea distribuitorilor, urmarind prin acest lucru acapararea a cât mai mult din piata ambalajelor din hârtie si carton.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top