[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Arhidesign

Bine ati venit la Arhidesign !
Societatea ARHI DESIGN a fost infiintata in anul 1992 si are ca domeniu de activitate, productia si distributia unui vast sortiment de produse de papetarie si birotica, fiind al doilea producator de caiete din Romania.

Profile Description

ARHI DESIGN comercializeaza peste 250 de articole de papetarie produse in fabrica proprie. Alte 200 articole de birotica, importate direct de la producatori de renume sunt mereu la dispozitia clientilor.
 
In portofoliul societatii exista mai bine de 500 de clienti stabili, printre care se numara si marile retele Cash & Carry, de supermarket-uri si hipermarket-uri din Romania, precum Metro Cash & Carry, Selgros Cash & Carry, Real, Cora, Auchan, Billa, Kaufland, Lactag, dar si Centrele de Librarii zonale din intreaga tara.
 
Activitatea firmei ARHI DESIGN se desfasoara intr-o structura industriala impresionanta, dintre care 2.000 mp au ca destinatie exclusiva productia de articole de papetarie, pentru care se foloseste tehnologie moderna si cele mai performante echipamente. Pentru buna desfasurare a activitatilor, peste 80 de persoane sunt implicate in management, productie, distributie si marketing.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top