[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

ANSOR PROD S.R.L. BRASOV executa in sectiile proprii de  productie o gama variata de ambalaje din carton, de diferite dimensiuni si in diferite formate.

Datorită numeroaselor avantaje si posibilităti ce le oferă ambalajele din carton, acestea ocupă la ora actuală o piata de peste 50% din ambalajele produse pe plan mondial.

Avantaje :

-asigură o buna protectie a produselor prin capacitatea ridicată de preluare a solicitarilor mecanice de către straturile de carton ondulat.
-conferă protectie la variatiile de temperatură datorită aerului aflat intre straturile de hartie.
-ambalajele din carton ondulat au greutate redusă – sunt de circa trei ori mai usoare decat cele din lemn.
-pretul de productie este mult inferior altor categorii de ambalaje.
-ambalajele din carton ondulat se pot transporta pliate, se pretează transportului paletizat.
-ele sunt biodegradabile.
-are un aspect placut si poate fi imprimat cu ușurintă.
-oferă posibilitatii multiple de a face cunoscut propriul “brand” prin tiparire si de asemenea este si cel mai ieftin mod de a face reclamă.

Cartonul ondulat este format din unul pâna la patru straturi netede de hârtie si unul, doua sau trei straturi ondulate din hârtie inferioara sau superioara de ambalaj, unite între ele printr-un adeziv. Se obtine astfel un obiect de tip sandwich usor si stabil. Elementul de baza este obtinut prin asocierea, prin lipirea unui strat plat cu un strat ondulat. Acoperirea unui astfel de element sau a mai multor elemente suprapuse de obicei, marimea ondulelor folosite este diferita cu un strat plat determina obtinerea cartoanelor ondulate cu unul, doua sau trei straturi de ondule.

Pentru fabricarea cartonului ondulat se folosesc trei semifabricate:
• Hârtia strat ondulat (hârtia miez). Hârtia miez este de patru tipuri: Fluting, Kemifluting, Wellenstoff și Schrenz.
• Hârtia strat neted (hârtia capac). Hârtia capac este de patru tipuri: Testliner , White Top Testliner , Ecokraft , Kraft.
• Adeziv (clei de amidon).

Pentru fabricarea ambalajelor din carton se foloseste materie prima de foarte buna calitate, astfel incat produsele sunt aliniate la standardele internationale de calitate.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top