[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Ancaprint

Ancaprint
Bine ati venit la Ancaprint!
Fundatia “Viata si Sanatate” si SC AncaPrint SRL sunt doua societati crestine (prima dintre cele doua este nonprofit) care-si doresc ca, prin activitatile si productia lor, sa duca vestea catre oamenii din jur, ca exista SPERANTA pentru sanatate trupului si a sufletului.

Profile Description

Tipografia “AncaPrint” funcţionează ca parte integrantă din Grupul “AncaPrint” , format din Editura Ancaprint, Ziarul naţional “Viaţă şi Sănătate”, revista “Amprente” şi Tipografia “AncaPrint” – care operează cu o bază logistică comună pentru reducerea costurilor şi o mai bună servire a clienţilor. Cele patru entităţi acoperă, împreună, o plajă largă de subiecte, de cititori şi de preţuri (de la preţuri foarte accesibile, pentru cărţi adresate publicului larg, la preţuri mai mari, pe măsura cărţilor specializate, care se adresează unor cititori pe măsură).

Tipografia “AncaPrint” isi propune sa ofere clientului rezultate valoroase prin produse de calitate, solutii tehnologice eficiente, termene de livrare optime si un parteneriat transparent bazat pe incredere, respect, confidentialitate.

Tehnologia, impletita cu priceperea si competenta unei echipe creative si dinamice, acopera in permanenta comunicarea cu clientii nostri prin know-how si solutii complete, inovative adaptate oricarei nevoi a acestora.

In afacerea noastra valoarea inseamna construirea si respectarea unor relatii bazate pe incredere, etica, integritate si transparenta.

Valoare inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri in care orientarea noastra catre satisfactia si fidelizarea clientului conteaza in primul rand.

Respectam principiile afacerii si suntem orientati catre solutii care adauga valoare pentru clientii nostri, echipa si proprietari.
Perseverenti si permanent adaptati la cerintele pietei, ne imbunatatim performanta si valoarea, lucrand pentru client ca pentru Dumnezeu.

Cu o gama de echipamente de tipar de productie germana (“Heidelberg”), tipografia a fost integrata cu linii de finisare cu scopul fluidizarii intregului proces de productie realizat “in-house”, de la faza de conceptie grafica, prepress si pana la ambalarea si depozitarea produsului finit.
Urmarim in permanenta maximizarea eficientei si randamentului productiv atat la nivelul fiecarei etape de fabricatie, cat si pe intreg lantul productiv.

Ne dorim şi ne rugăm ca si Tipografia “AncaPrint” să fie o unealtă în mâna suveranului şi atotputernicului nostru Dumnezeu pentru a fi folosită de sufletele insetate dupa Dumnezeu.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top