[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Amprenta Advertising

Bine ai venit la Amprenta Advertising!
Ideile care se concretizează în toate serviciile oferite de Amprenta Advertising generează rezultate marcante.

Profile Description

Cu ce îți putem fi de folos?

Ai un produs sau o afacere nouă și vrei să-i conturezi personalitatea, sau vrei să transmiți un mesaj convingător într-o formă remarcabilă? Vezi cât de inventiv poate fi departamentul nostru de Creație & Branding !

După ce stabilim conceptul, urmează etapa de Producție Publicitară , iar apoi e timpul ca publicul să te cunoască. Să te aleagă, să te caute și să te țină minte.

Cu o semnificativă putere de cumpărare a spațiilor publicitare în Mass Media , precum și cu două radiouri proprii, Radio Impuls  și Napoca FM , alături de o rețea complexă de Outdoor , formată din locații strategice de promovare, îți putem asigura vizibilitatea necesară în raport cu obiectivele strategiei de comunicare și dorințele tale.

Odată creată legătura cu media, cu partenerii și clienții, aceasta trebuie consolidată și susținută. Departamentul de PR & BTL se mândrește cu o activitate neobosită, încununată cu multe reușite, care asigură agenției Amprenta Advertising peste jumătate din piața de evenimente din Cluj-Napoca și statutul de unul dintre cei mai importanți jucători din acest domeniu.
Mai trebuie însă să știi că ne întrecem limitele cu fiecare brief și întotdeauna urmărim succesul împreună cu clientul.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top