[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Amastil

Bine ati venit la Amastil !
Deservind atat agentii de publicitate cat si clienti finali, firma AMA se constituie a fi, cu adevarat, o firma de productie publicitara, ea executand servicii si materiale utile firmelor in activitatea lor de a-si promova imaginea.

Descriere profil

Ultima modificare la

Infiintata in 1999, firma noastra are angajati permanenti.
Angajatii firmei noastre sunt specializati atat in lucrari de inalta calificare cum ar fi: design, cutting si montaj autocolante, cat si in constructii metalice. Ei au probat de-a lungul acestor ani multa seriozitate si profesionalism.

Macheta grafica realizata pe PC, lucrul pe fotografii digitale, permit clientului sa aiba o viziune corecta asupra proiectului in lucru inainte de a fi pus in opera.

Fiecare proiect este tratat cu acelasi interes; propunem clientilor nostri solutii simple sau complexe, adaptate financiar posibilitatilor lor, solutii unice care permit o mai buna reprezentare a lor in mediul de afaceri romanesc.

Calitatea materialelor publicitare vorbeste mult despre imaginea unei companii. O calitate slaba, o mica rezistenta in timp a acestor materiale nu vor face decat sa compromita imaginea respectivei companii in ochii consumatorilor.

Intelegand aceste lucruri, noi folosim intotdeauna materiale de foarte buna calitate; aceasta calitate este garantata de noi clientilor nostri prin garantia oferita pentru fiecare lucrare.

Pentru reusita tuturor acestor produse si, respectiv, servicii publicitare argumentele principale sunt: calitatea lor si promptitudinea raspunsului nostru.

Pentru noi, nici o comanda nu este prea mare sau prea mica!

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Amastil

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top