[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Altris Transilvania

Societatea comercială ȘTAMPILE ALTRIS TRANSILVANI SRL, continuă activitatea firmei ALTRIS TRANSILVANIA care a fost înființată în anul 1999, activitatea societății axându-se în principal pe distribuția ștampilelor, sistemelor de laminare, legare, tăiere documente și consumabile.

Descriere profil

În prezent societatea noastră importă direct și comercializează ștampile și consumabile marca Trodat.

Compania Trodat a fost fondată în anul 1912 în Austria și este lider mondial în domeniul exportului de ștampile, acest brand deținând 85% din piața mondială în acest sens.

Scopul nostru a fost și este în continuare să oferim continuitate partenerilor noștri alături de produse și servicii excelente la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Fiind formată și condusă de o echipă ambițioasă, societatea noastră a avut încă de la început progrese remarcabile continuând în același mod. Mulțumim pe această cale partenerilor noștri care prin încrederea lor ne-au sprijinit permanent. Piața românească este într-o continuă evoluție în acest domeniu,de aceea noi stăm la dispoziția Dvs. cu stocuri de marfă, informații utile pentru a putea răspunde întrebărilor și pentru a vă putea recomanda produsele corespunzătoare cerințelor Dvs.

Colaborarea cu Dvs. s-a construit încă de la început pe încredere reciprocă și continuă să se dezvolte pe aceleași baze. Acest lucru este posibil numai prin înțelegerea reciprocă a necesităților părților și prin utilizarea celor mai potrivite soluții și servicii pentru fiecare dintre Dvs.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top