[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Altris Transilvania

Societatea comercială ȘTAMPILE ALTRIS TRANSILVANI SRL, continuă activitatea firmei ALTRIS TRANSILVANIA care a fost înființată în anul 1999, activitatea societății axându-se în principal pe distribuția ștampilelor, sistemelor de laminare, legare, tăiere documente și consumabile.

Descriere profil

Ultima modificare la

În prezent societatea noastră importă direct și comercializează ștampile și consumabile marca Trodat.

Compania Trodat a fost fondată în anul 1912 în Austria și este lider mondial în domeniul exportului de ștampile, acest brand deținând 85% din piața mondială în acest sens.

Scopul nostru a fost și este în continuare să oferim continuitate partenerilor noștri alături de produse și servicii excelente la cel mai bun raport calitate-preț de pe piață. Fiind formată și condusă de o echipă ambițioasă, societatea noastră a avut încă de la început progrese remarcabile continuând în același mod. Mulțumim pe această cale partenerilor noștri care prin încrederea lor ne-au sprijinit permanent. Piața românească este într-o continuă evoluție în acest domeniu,de aceea noi stăm la dispoziția Dvs. cu stocuri de marfă, informații utile pentru a putea răspunde întrebărilor și pentru a vă putea recomanda produsele corespunzătoare cerințelor Dvs.

Colaborarea cu Dvs. s-a construit încă de la început pe încredere reciprocă și continuă să se dezvolte pe aceleași baze. Acest lucru este posibil numai prin înțelegerea reciprocă a necesităților părților și prin utilizarea celor mai potrivite soluții și servicii pentru fiecare dintre Dvs.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Altris Transilvania

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top