[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Alternativ Media realizeaza in productie proprie firme luminoase, litere volumetrice, casete luminoase, panouri de prezentare, bannere, inscriptionari cu autocolant, cadouri personalizate (pixuri inscriptionate, brichete, tricouri, cani), printare pliante flyere, carti de vizita, etichete, afise publicitare, mape de prezentare, agende, calendare personalizate, inchirieri spatii media.

Alternativ Media va ofera produse si servicii pentru promovarea afacerii si brandului dumneavoastra. A inceput cu o echipa tinara si dinamica dar an de an a acumulat o experienta bogata si a pus in practica idei si solutii inovatoare.

Infiintata in 1998 la Brasov, compania de productie publicitara Alternativ Media si-a extins in timp sfera de acoperire si mijloacele de productie fiind astazi prezenta atat la nivel local cat si la nivel national.

Alternativ Media si-a diversificat continuu activitatea prin dezvoltarea de capacitati proprii de productie publicitara si a unui atelier de creatie.
Compania noastra incearca sa ofere o alternativa la modul de lucru al firmelor de publicitate de pe piata romaneasca prin seriozitate, repectarea termenelor de livrare si a cuvantului dat.

Echipa noastra va ofera consultanta in toate fazele realizarii produselor respectiv design grafica, machetare, productie si montaj.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top