[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Alexia Consulting

Va oferim solutii acreditate de formare, perfectionare si specializare in meserii din sfera industriei poligrafice.

Profile Description

DE CE  ALEXIA CONSULTING?

Evolutia ascendenta a industriei  din Romania in ultimii ani precum si serviciile conexe, integrarea in U.E. – care a determinat, printre altele, cresterea standardelor de calitate – impune tuturor „actorilor” implicati in aceasta industrie – angajati si angajatori – sa isi reconsidere pozitia fata de pregatirea profesionala. Productivitate inseamna si eficienta. O componenta de baza a eficientei este insusirea corecta a deprinderilor care tin de munca.

Adaugand la toate acestea modificarile care apar in legislatie privitoare la pregatirea angajatilor in aceste domeniu, credem ca serviciile oferite de Alexia Consulting vor fi pe masura nevoilor dvs., indiferent de ce parte „a baricadei” va aflati: angajat sau angajator.

GARANTIA CALITATII

Standardul ISO 9001 a fost elaborat pentru a oferi clientilor o certificare ca societatea certificata functioneaza si in baza unui sistem de calitate recunoscut international si care este reprezentativ atat pentru calitatea produselor si a serviciilor, cat si a managementului organizatiei. Certificatul in sine reprezinta o recomandare generala bazata pe procesele si performantele organizatiei.

Certificarea ISO 9001:2008, primita de catre DEKRA reprezinta o dovada a calitatii programelor de formare oferite de catre companie, dar si un angajament pe care Alexia Consulting il face pentru imbunatatirea continua si asigurarea cresterii satisfactiei cursantilor sai .

Alexia Consulting
ing IOAN TRIPON

General Manager

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top