[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Agressione Sibiu

Agressione Sibiu
Bine ati venit la pagina Agressione Group Sibiu!
Distribuitor hartie si cartoane tipografice.

Descriere profil

Ultima modificare la

Salut,

Suntem Agressione Group. Ne vezi mereu, suntem in zona inca din 1992. Daca inca nu am colaborat, ne pare bine ca esti interesat de noi. Totusi, hai sa ne cunoastem mai bine:

Suntem o companie cu capital privat, integral romanesc. Ocupam de mai multi ani prima pozitie in domeniul distributiei de hartie si cartoane din Romania. Am inceput la Cluj, prin vanzarea hartiei de copiator. In timp, ne-am adaptat oferta cerintelor pietei si, pe langa produsele de birotica, am dezvoltat si o gama larga de hartii si cartoane tipografice.


Suntem o echipa tanara si dinamica, cu peste 110 de angajati, 11 birouri regionale, 60 autovehicule de diverse capacitati si o suprafata de depozitare de peste 14.000 mp, cea mai mare din bransa noastra. Dispunem de propria retea de distributie si nu ne aflam la o distanta mai mare de 200 km de tine, oriunde te-ai afla in Romania.


Suntem in relatii de parteneriat durabile atat cu cei mai mari producatori de hartie si cartoane din lume, cat si cu furnizori europeni independenti, asigurandu-ne astfel ca iti putem livra cu promptitudine produsele dorite la preturi avantajoase.


Suntem originali si pentru ca dorim sa oferim produse de o calitate ridicata si constanta, am creat propriile branduri: Absolut Paper, Traffic, Zero, NeoPack, NaturaBoard, gama A-Paper. Acestea, impreuna cu seria de branduri prestigioase recunoscute la nivel mondial, intregesc portofoliul nostru, dandu-ti posibilitatea de a alege intotdeauna produsul potrivit.


Suntem increzatori in viitor. Avem planuri mari si in continuare: dezvoltarea gamei actuale de produse, consolidarea pozitiei de lider de piata, iar incepand cu anul 2012 si extinderea teritoriala in alte tari europene, dar mai ales pastrarea aceleiasi flexibilitati care ne caracterizeaza inca de la inceput. In martie 2012 am infiintat Agressione Bulgaria cu sediul in Sofia, ca prim pas al dezvoltarii noastre regionale iar incepand cu primavara anului 2013 suntem prezenti si pe piata din Ungaria.

Fii in zona Agressione!

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Agressione Sibiu

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top