[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Revista Afaceri Poligrafice

Aparuta in mai 1998, revista "Afaceri Poligrafice", impreuna cu varianta sa online, s-a editat neintrerupt, luna de luna.

Profile Description

Revista „AFACERI POLIGRAFICE”, cu o vechime neintrerupta de 16 ani pe piata de profil, este o publicatie lunara pentru publicitate in domeniul artelor grafice, adresandu-se atat firmelor care realizeaza imprimari de orice fel pe orice fel de suport (hartie, carton, plastic, tabla, lemn etc.), cat si celor care asigura materii prime, consumabile si utilaje pentru acest sector de activitate.

Scopul revistei este sa asigure o gama cat mai larga de informatii, atat din acest domeniu cat si din domenii adiacente, fiind distribuita gratuit prin posta, intr-un tiraj minim garantat de 3700 exemplare. Cu ocazia targurilor si expozitiilor la care participam, mai distribuim suplimentar vizitatorilor intre 500-1000 reviste/expozitie.

Pentru a avea parte de o promovare eficienta, firmele care apeleaza la serviciile noastre in paginile revistei vor beneficia in mod gratuit si de promovare online, pe site-ul revistei, www.afaceri-poligrafice.ro

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top