[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Aero Net Com

Bine ati venit!
Inca de la infiintare Aero Net Com S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Descriere profil

Ultima modificare la

Aero Net Com

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca produse menaj, mase plastice de unica folosinta si ambalaje – caserole, pahare, cutii plastice pentru microunde, folii de aluminiu pentru domeniul alimentar. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Aero Net Com S.R.L.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Aero Net Com S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Aero Net Com

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top