[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Adnana Advertising

ADNANA Import-Export functioneaza cu domeniul principal de activitate PUBLICITATE incepand din noiembrie 2004.

Profile Description

Firma este reprezentata de d-l Blaga Adrian Cornel, in calitate de manager, are punctul de lucru in Cluj-Napoca, str. Banatului, nr. 1, avand in dotare utilaje de ultima generatie (masina de gravat Isel Germania, masina debitare polistiren, plotter autocolant Roland Japonia, Printer Roland Japonia, masina de gravat mecanica pentru gravat sau decupat diferite materiale de mari dimensiuni).

Produsele si Serviciile pe care le presteaza firma sunt:

firme luminoase, firme cu litere volumetrice din plexic, komatex, sau polistiren decupat, rame de aluminiu, suporti din plexic termoformat, plotare folii autocolante, inscriptionari auto si obiecte promotionale, print pe autocolant sau benner, gravura mecanica, etc.

Firma are contracte de prestari servicii cu firme de renume din tara si din strainatate cum sunt: NOKIA, EURO GSM 2000, JOLIDON, CORATIM, PIERA, BANCA TRANSILVANIA, C&M JELER- unic distribuitor KENT, DORSAN – distribuitor BORSEC, Nova TAXI, Daniel Taxi, Diesel Taxi, Clima si Confort Taxi,cu care exista o colaborare foarte buna, acesti clienti fiind multumiti de calitatea lucrarilor executate, de respectarea termenelor de executie, de modul de colaborare cu conducerea firmei, si nu in ultimul rand de pretul perceput pentru serviciile executate.

Pentru perioada urmatoare firma are ca obiective principale constructia unei hale de productie proprii, moderne, la standarde occidentale, si dotarea cu utilaje noi, nepoluante si moderne,care sa ajute la diversificarea serviciilor prestate, la cresterea standardelor de calitate, si la reducerea timpului de executie a lucrarilor. Nu in ultimul rand conducerea firmei este preocupata pentru imbunatatirea conditiilor de munca pentru personalul angajat si pentru ridicarea nivelului de satisfacere a nevoilor acestora.
 

MANAGER

BLAGA ADRIAN CORNEL

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top