[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Editura Adevarul Holding

Bine ati venit la Editura Adevarul Holding !

Profile Description

Editura Adevarul Holding a editat în 2007 în Colecţia Adevărul, Opere Complete Vintilă Corbu / Eugen Burada şi “Premiul – despre petrol, bani şi putere” de Daniel Yergin. Colecţia cuprinde 25 de titluri în 33 de volume.  Adevărul Holding este un trust de presă din România, înființat în anul 2006 de omul de afaceri Dinu Patriciu

În portofoliul Adevărul Holding se află cotidienele Adevărul, Adevărul de seară, familia cotidianului Click! (Click, Click pentru femei, Click Poftă Bună!, Click Sănătate), revistele Dilema Veche, Dilemateca, Historia, Ok!,Forbes, Foreign Policy Romania, catalogul „Adevărul – 500 miliardari” și cotidianul ucrainean Blik.

Printre concurenții Adevărul Holding se numără Ringier, Publimedia și Intact. În 2008, trustul a avut o cifră de afaceri de 27 de milioane de euro și pierderi de 13 milioane de euro. La data de 5 octombrie 2012 trustul a fost preluat de Cristian Burci.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top