[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
processing

Adenium Print

Bine ati venit la Adenium Print !
Nu ajunge să fii bun, trebuie să fii diferit și de aceea în fiecare zi ne propunem câte un exercițiu al excelenței. Editura ADENIUM împărtășește tuturor pasiunea pentru carte, cultură și știință, la superlativ!

Descriere profil

Ultima modificare la

Povestea e simplă. Pentru că numai ceea ce pornește din inimă poate ajunge la alte inimi, toate reușitele noastre au decurs firesc din preocuparea de a dărui bucurie, cunoaștere, valoare.

În februarie 2013, Editura Adenium – până atunci specializată în literatură și benzi desenate pentru copii – a devenit editură generalistă. Și de aici lucrurile au decurs cu rapiditate: 365 de zile de exersare a excelenței, 48 de titluripublicate în 12 colecții (poezie, proză, literatură pentru copii), 10 participări la Târguri de Carte și numeroase parteneriate în organizarea unor evenimente de anvergură (printre care Festivalul Internațional al Educației și Festivalul Internațional de Literatură și Traducere).

Lansări de carte cu ecouri puternice în presă, colaboratori de renume, evenimente în aer liber, spectacole de teatru pentru copii. Perfecționism, originalitate și miez.

Am lansat deja provocarea celei de-a doua ediții a Concursului de Debut ADENIUM START, după ce prima ediție a adus în atenția publicului două bestseller-uri și încă zece tineri scriitori foarte talentați.

Un loc special îl ocupă proiectul recent preluat de către Editura Adenium: editarea și promovarea Revistei Culturale: TIMPUL, o marcă înregistrată a culturii românești.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Firme

Adenium Print

de Tipoghid Timp de citit 1 min
Back to Top