[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Activ Advertising

Bine ati venit la Activ Advertising !

Profile Description

La Activ Advertising, printul outdoor reprezinta o solutie eficienta pentru obtinerea imaginilor de mari dimensiuni si expunerea in orice conditii de mediu. Indiferent de suportul utilizat, culorile vor fi mereu vii si dense iar printul se va mentine in timp.

Printul indoor de mari dimensiuni reprezinta un segment in plina dezvoltare pe piata productiei publicitare din Romania. Pentru acest tip de print folosim cerneala pe baza de apa, ecologica, care nu emana niciun miros.

Printul digital va creaza un avantaj net atunci cand doriti sa aveti un produs final rapid, la un pret bun, si in cantitatea dorita. Este ideal in cazul tirajelor mici si mijlocii. Printul se realizeaza alb negru si policromie. Realizam lucrari de cutting special pentru decuparea autocolantului in orice forma necesara personalizarii imaginii companiei dumneavoastra.

Solutia ideala pentru decorarea suprafetelor, redarea rigiditatii printului si protejarea imaginii de actiunile mecanice si ale mediului inconjurator. Aplicatii: postere, afise, roll-up-uri. Compania Activ Advertising va pune la dispozitie servicii de grafica publicitara la standardele cele mai inalte pentru bannere, mash-uri, autocolante, semnalistica, brosuri si nu doar atat.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top