[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Academic Pres

Bine ati venit la editura AcademicPres!
Editura AcademicPres (EAP) funcţionează în cadrul Universităţii de ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Profile Description

Editura EAP beneficiază de o tipografie modernă şi de mare capacitate, care execută lucrări de o înaltă calitate ştiinţifică într-o ţinută grafică deosebită, de nivel internaţional:

  • Copyprinter digital RICOH PRIPORT VT 6000, cu multiplicare rapidă la rezoluţii de 600 DPI
  • Copyprinter digital DUPLO DP 4035, cu multiplicare rapidă la 400 dpi
  • Colator automat COLLATORPRO PLOCKMATIC 330+ pentru filat carte
  • Maşină de broşat EURO BIND 4038 HF pentru legare cărţi cu termoclei
  • Copiator digital RICOH AFICIO 2045e pentru copiere şi multiplicare rapidă, tiraje mici

În vederea tipăririi şi editării de carte, lucrările sunt aduse de clienţi listate în forma finală, sau acestea se pot prelua prin import direct de pe PC, dischete, CD sau transfer de date. Tipografia execută şi broşare de înaltă calitate, utilizând termoclei de import.

Tipografia lucrează în colaborare cu Editura AcademicPres, care furnizează tuturor publicaţiilor numere internaţionale de standardizare – a cărţilor (ISBN) şi a publicaţiilor în serie (ISSN).

Pentru cărţile tipărite se asigură copertă color cu foliere.
Tipografia lucrează în colaborare cu Editura AcademicPres, care furnizează tuturor publicaţiilor numere internaţionale de standardizare – a cărţilor (ISBN) şi a publicaţiilor în serie (ISSN).
Conform Regulamentului de funcţionare, EAP nu asigură distribuirea lucrărilor publicate, acestea fiind executate contra cost şi predate autorilor.

Momentan, EAP nu execută tehnoredactarea lucrărilor, ci preia manuscrisele listate în formă finală, pe CD (dischete), sau transfer de date şi asigură tipărirea lucrărilor cu acordarea de ISBN sau ISSN.

Pentru oferte noi de tipărire sau de broşare, precum şi pentru informaţiile necesare, poate fi contactată d-na Emilia Pestean, telefon tipografie: 0264-596384 int. 205

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top