[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.
processing

Profile Description

Grupuri de business 3M

3M vine in intampinarea cerintelor clientilor sai prin intermediul a cinci grupuri de afaceri, care imbunatatesc viteza de raspuns si sporesc eficienta prin schimbul de resurse tehnologice, de productie si marketing.

Bunuri de Consum

Punem la dispozitie si recomandam solutii inovatoare pentru mentinerea curateniei in gospodarie, organizarea eficienta a biroului si renovarea si intretinerea cladirilor. Reunim unele dintre cele mai cunoscute marci: Post-it®, Scotch®, Scotch-Brite®, Filtrete™ si Command™, fiecare dintre acestea aducandu-si aportul pentru a va face viata mai frumoasa si mai usoara.

Electronica si Energie

Transformam tehnologia 3M in solutii pentru clientii din industia electronica si din pietele de energie din intreaga lume. Conectam retele de energie electrica, furnizam solutii pentru dispozitivele electronice de inalta performanta si pentru retele de telecomunicatii prin fiabilitate si rapiditate. Suntem lideri in domeniul energiei regenerabile asigurand imbunatatirea calitatii si reducerea costurilor.

Sanatate

Compania dezvolta, produce si comercializeaza produse inovatoare si de incredere care ii ajuta pe specialistii in domeniul sanatatii la imbunatatirea calitatii tratamentelor si a vietii pacientilor. Suntem lider la nivel global oferind produse pentru uz medical si stomatologic, sisteme pentru livrarea medicamentelor si sisteme informatice pentru sanatate.

Industrial

Oferim mii de produse inovatoare printre care benzi, produse abrazive, adezivi, materiale de specialitate si sisteme de filtrare. Ne adresam unor piete foarte variate precum industria auto, aerospatiala, energie regenerabila, electronica si multe altele.

Siguranta, Securitate si Grafica Comerciala

Bazate pe performanta platformelor tehnologice, echipamentele individuale de protectie, solutiile pentru cladiri si igiena profesionala, solutiile pentru biblioteci, monitorizarea electronica, solutiile pentru securitatea documentelor, foliile reflectorizante, foliile pentru industria publicitara si multe altele, imbunatatesc siguranta, securitatea si productivitatea oamenilor si reprezinta un sprijin zilnic pentru milioane de oameni din intreaga lume.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top