[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]
look these up www.pornance.net straight amateur black dude sucking cock. www.fuck-videos.net www.zettaporn.com do your chores or suck my dick.

Cum poti pierde curand websiteul?

Cum poti pierde curand siteul?

ROTLD – Registrul roman de domenii web, a transmis, inca din luna noiembrie a anului trecut, notificari prin care informeaza pe toti detinatorii de domenii .ro ca va trece pe sistemul de inregistrare si mententanta anuala pentru toate domeniile web si ca va anula dreptul de folosinta daca nu se efectueaza prelungirea.

Printre altele ei mai spun:

“Începând cu data de 1 martie 2018, domeniile .ro se vor înregistra și reînnoi pe o perioadă limitată de timp, între minim 1 an și maxim 10 ani. Data de expirare a domeniilor .ro se va calcula ținând cont de principiul conform căruia vechea taxă de înregistrare trebuie să acopere minim 5 ani de mentenanță. 

Alte precizări importante:

– Tariful serviciului de mentenanță nu poate fi achitat înainte de 1 martie 2018.
– Conform regulilor de înregistrare, vă aducem la cunoștință că toate datele de contact ale deținătorilor trebuiesc să fie actualizate.
Orice domeniu web va fi șters automat prin neachitarea serviciului de mentenanță anuală după expirarea acestuia, în termen de 90 de zile.
– Serviciul de mentenanță anuală poate fi achitat la Registrar-ul (Partener) ROTLD care administrează domeniul sau la oricare alt Registrar printr-un transfer în prealabil al domeniului la Registrar-ul dorit.”

Ce aveti de facut sa nu pierdeti siteul?

Intrati in contul de administrare online a contului Dvs. (vezi imaginea de jos) si prelungiti dreptul de a folosi numele de domeniu web.

Daca nu mai stiti cum, anuntati urgent firma care se ocupa de hosting si/sau de intretinerea siteului Dvs. si spuneti-le sa pregateasca din timp toate demersurile pentru a prelungi inregistrarea de nume de site si mentenanta.


Puteti achita pe o perioada de pana la maxim 10 ani. Eu am propus prelungire pentru clientii nostri intre 2 si 5 ani. Cred ca este ok.

Nu uitati ca trebuie actualizate si datele de contact ale detinatorilor. Spor!

P. S. – Daca nu va descurcati imi puteti scrie unde v-ati blocat.

Autor, Vasile Nemeș

Business Consultant & Leadership Strategist 

Senior Project Manager la www.tipoghid.ro

  • Aveti de spus o frumoasa poveste tipografica?
  • Doriti consultanta pentru dezvoltarea afacerii dvs?
  • Doriti sa va promovati eficient tipografia sau atelierul de productie publicitara?

Imi puteți scrie la email: info@tipoghid.ro


Lasa un comentariu

Back to Top