[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Marketing pentru dezvoltarea afacerilor in tipografii

Marketing pentru dezvoltarea afacerilor in tipografii

Pentru a ajuta si mai mult companiile din industria poligrafica am creat trei categorii de emailing pentru campanii de promovare prin newsletter.

Prima categorie este expediata la aproape 4000 de emailuri din industria poligrafica si serviciile conexe acesteia. Puteti deci sa va ganditi pentru viitor si la faptul ca putem publica articole de prezentare produse, servicii, evenimente si tot ceea ce va poate ajuta in dezvoltarea afacerii si in succesul proiectelor pe care le aveti.

A doua categorie este adresata catre companiile din diverse industrii din bazele de date de email adunate si actualizate de-a lungul celor 15 ani. Avem si multe date selectate pe categorii (turism, servicii, HORECA, alimentar, catering, fast food, producatori, agentii de publicitate, organizatori evenimente, multinationale, institutii etc)

A treia categorie este emailing in limba germana, engleza si franceza catre companii din Comunitatea Europeana. Unele tipografii au dezvoltat deja relatii de afaceri in afara, iar multe altele privesc cu mari sperante dezvoltarea afacerii lor datorita exportului. Noi am ajutat cu succes deja cateva firme in acest sens.

IMPORTANT!

La cerere putem personaliza si creea noi baze de date care sa atinga targetele companiilor Dvs., interesate de promovare pe anumite industrii si canale specifice.

Pentru informatii suplimentare legate de oricare din campaniile de promovare, va rog sa imi scrieti la email: info@tipoghid.ro

Vasile Nemeș

Back to Top