[wd_asp elements='search' ratio='100%' id=1]

Distributie flyere Cluj Napoca

BINE ATI VENIT!

Distributie flyere Cluj Napoca

Distribuim flyere, door hanger si pliante sau alte materiale publicitare la casutele postale, in locuri aglomerate, Mall-uri, la evenimente, etc. Am distribuit zeci de mii de pliante, flyere sau reviste in cutii postale, stradal sau in centrele comerciale din Cluj Napoca!

 

Strategia de distributie flyere este cea mai buna combinatie de promovare in tam-dem cu promovarea online. Noi ajutam companiile in ambele directii. Offline si marketing online. Succesul este garantat! 

 

Tiparire pliante si flyere pe hartie lucioasa dublu cretata, sau mata de diverse gramaje tiparite si finisate cu tehnologie ultramoderna!

 

Avem peste 15 ani experienta in domeniu, atat in Cluj Napoca cat si in alte orase mari sau mici ale judetelor limitrofe Clujului dar si in cateva orase mari din Romania.

 

La cererea clientului putem sa tiparim pentru dumneavoastra toata gama de produse tipografice comerciale la preturi mici, in tiraje mici si foarte mari.

 

Distributie de flyere directionată

 

Avand o experienta de peste 15 ani in domeniul tipografic (tipar digital si offset, productie publicitara), piata ne-a aratat ca trebuie sa oferim servicii complete.

Mai exact, sa adaugam acel ceva fara de care pliantele si flyerele dumneavoastra nu vor ajunge la publicul targetat: distributia. In consecinta, pentru aceia dintre dumneavoastra care au intampinat probleme pana acum in acest sens, oferim in prezent si serviciul de distributie pliante/flyere.

Distributia de flyere si pliante pe care o oferim este de mai multe feluri: distributie stradala (intersectii aglomerate) si distributie la cutiile postale. Distributiile sunt in general valabile pentru Cluj Napoca dar la cererea clientilor, putem executa si distributii atipice de flyere si pliante in special in judetele limitrofe Clujului. Pentru acestea va rugam sa ne contactati cu cerere specifica.
 
Pentru distributia la cutiile postale aveti preturile mentionate in tabelul de mai sus. Aceste preturi sunt valabile si pentru distributia stradala, dar in anumite conditii.

 

IMPORTANT!

 

Nota: In cazul unei distributii stradale, preturile de mai sus sunt valabile pentru locatii cu un trafic de minim 750 flyere/pliante pe ora. In cazul in care traficul este mai mic se percepe alt tarif/ora/promoter.

 

Exemplu: daca aveti o distributie stradala de 10.000 flyere/pliante care doriti sa fie distribuite la statii transport sau locatii cu trafic intens sunt valabile preturile din tabelul de mai sus. Daca insa doriti ca aceasta distributie sa fie facuta in locatii cu trafic redus (licee, universitati, parcuri, intersectii, etc) veti plati alt pret /ora/promoter/locatie.

 

De asemenea, daca aveti o distributie de flyere la cutiile postale preturile din tabelul de mai sus sunt valabile pentru maxim 2 zone. Daca aveti spre exemplu 10.000 de flyere de distribuit la cutiile postale dar doriti cate 2500 buc in 4 zone diferite ale orasului va rugam sa ne contactati pentru o noua oferta.

 

Avem capacitatea, cunostintele si logistica necesare pentru a putea distribui 150.000 de reviste A5/20 pagini in tot Clujul in 7 zile, la cutiile postale case si blocuri. (La provocarile mai mari desigur ca aducem solutii potrivite.) Oferim raport cu locații/distribuție și imagini drept dovadă.

 

Pentru distribuția flyere în alte orase percepem taxe suplimentare.

 

Oferim consultanță cu privire la distribuția targetată pe zone, vârstă, condiții sociale, putere de cumpărare, etc.

In contextul Covid condițiile de prestări servicii pot fi diferite de la caz la caz.

 

Apelati cu încredere la serviciile noastre.

 

Respectăm fiecare flyer nu contează cât e de mic.

 

Telefon: 0757. 621.806 – Vasile Nemeș coordonator echipă 

 

E-mailtipo@tipoghid.ro 

 

Website: #tipoghid.ro

Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Back to Top