Cauta
Filtreaza rezultate
Firme
Numai rezultate exacte
Cauta in titlu
Cauta in continut
Cauta in comentarii
Cauta in de
processing

Print Design Advertising

Bine ati venit la Print Design Advertising !
Experienta de peste 10 ani in domeniul productiei publicitare se regaseste la loc de cinste in fiecare produs iesit pe poarta societatii noastre. In modul nostru de lucru primeaza seriozitatea, accentul in lucrarile noastre fiind pus pe calitate.

Descriere profil

Satisfactia o obtinem prin multumirea deplina a clientului. Oferim solutii complete chiar si pentru cele mai exigente si neconventionale cereri: creatie, DTP, productie si montaj indiferent de locatie, intern sau international, avand experienta vasta in acest sens (Olanda, Croatia, Bulgaria).

Echipamentele performante din dotare, echipele profesioniste pentru montaj si finisare, parcul auto precum si adaptarea lor permanenta la evolutia pietei ne ajuta sa fim alaturi de clienti si nevoile lor in orice situatie si in conditiile oricarui termen de executie si livrare. Va propunem sa parcurgeti galeria cu imagini pentru a viziona o mica parte dintre lucrarile cu care ne mandrim si in acelasi timp va invitam sa acceptati provocarea de a ne deveni parteneri!

Print Design multumeste clientilor care au avut incredere in noi si ne-au devenit parteneri.
Ne mandrim cu plasarea noastra in “Top 20 firme de productie publicitara din Romania” ca o recunoastere a eforturilor depuse precum si cu acreditarea CHANEL Franta ca fiind unicul producator din Romania abilitat sa produca materiale publicitare la standardul impus de companie.

Evalueaza si tu

Lasa un comentariu

Back to Top